Rólunk

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk önnek.

Munkatársaink szállítólevéllel dolgoznak, melyet minden szállítás alkalmával hitelesítenek, bejegyezve a küldemény felvételének, és leadásának pontos idejét, ami a későbbiekben lehetővé teszi a küldeménye nyomon követését. Partnereink számára havonta küldünk e-számlát, amit 10 napos átutalási határidővel kérünk teljesíteni. Egyszeri megbízás esetén e-számlát küldünk a fuvar teljesítését követően melyet futárunknál készpénzben kérünk teljesíteni. Átutalással fizető megbízóinknak havonta küldünk számlát, amit 8 napos átutalási határidővel kérünk teljesíteni.

Célunk

Kiküszöbölni a nagy futárcégek bonyolult munkavégzését, úgy hogy egy átlátható és ügyfélbarát légkört teremtsünk a partnereinkkel hosszú távú együttműködéssel. Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásainkkal mind árban, mind minőségen elégedett lesz, és a mellékelt információink, a gyakorlott és felkészült kollégáink segítik Önöket abban, hogy a lehető legjobb futárcéget válasszák!

Küldetésünk

Pontosság

Mert mindig időben érkezünk és kézbesítünk.

Megbízhatóság

Mert mindig ugyanazt a tökéletes színvonalat és biztonságot kapja.

Odafigyelés

Mert Nekünk az Ön kérése és megelégedettsége a fontos.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket figyelmével és reméljük, hogy minél hamarabb önt is a partnereink között üdvözölhetjük!