"Dupla gyorsasággal, szimpla árakon"

Hívjon minket!

+36-70-402-1015

}

Új partnerek

Új megrendelőink (kizárólag cégek) részére!

Lehetőséget biztosítunk, hogy meggyőződjön szolgáltatásaink magas színvonaláról  Budapest közigazgatási határain belül.

Az első szállításra 50 %-os kedvezményt adunk az aktuális zóna díjból, amennyiben az adott hónap megrendelése eléri a nettó 10.000 forintos összeg határt.

Próba hónapot követően, további állandó partner kedvezményeinkben részesülhet.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy megrendelését a telefonos egyeztetés után megerősíti részünkre email-ben is, feltüntetve a következő adatokat:

Megrendelő Cég neve, címe, telefonszáma, kapcsolattartó neve.

Kérjük továbbá, a küldemény felvételének helyét (amennyiben ez nem egyezik az Önök címével) valamint a leadási helyet, a címzett nevével és elérhetőségével együtt.

Ha a küldemény súlya nagyobb, mint 50 kg, emellett, ha megadott időpontra kéri a futárt, kérjük ezen információkat is jelezze felénk!

Ezt a kedvezményt kizárólag csak cégek vehetik igénybe!

Zóna térkép

Zóna térképünkön megtekintheti, hogy mely kerületek tartoznak egy zónába. Cégünk úgy gondolja, hogy Önöknek az áttekinthető és könnyen számolható futár tevékenység a megfelelő, ezért nem számolunk kilométereket és nem tagoljuk nagyon apróra Budapest területét.

Környező települések listája:

Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Üröm, Vecsés